Gunther Neefs deed een huiskamerconcert bij Maria (84) uit Koningshooikt.
Volledig scherm
Gunther Neefs deed een huiskamerconcert bij Maria (84) uit Koningshooikt. © RV/Joe

Radiozender Joe trakteert Maria (84) op verrassingsconcert Gunther Neefs

Maria Moons (84) uit Koningshooikt begon haar dag op een wel erg speciale manier. Totaal onverwacht stond zanger Gunther Neefs vanochtend voor haar deur om een huiskamerconcert te verzorgen. Maria’s dochter Tineke en radiozender Joe bleken achter de stunt te zitten.

0 reacties

 1. Schlagermuziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktoberfest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”
  PREMIUM
  Antwerpen/Hoogstraten

  Schlagermu­ziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktober­fest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”

  De organisatie achter het grootste Oktoberfest van Vlaanderen, Oktoberfest Noorderkempen, neemt nu ook Oktoberfest Antwerpen mee in handen. “Hoogstraten blijft het grootste, maar Antwerpen heeft de komende jaren nog fors groeipotentieel”, klinkt het. Ein,zwei, drei… En volgend jaar misschien ook nog Mechelen. Tickets zijn vanaf 21 april te krijgen.
 2. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 3. Lint mag zich met trots ‘bijenvriendelijke’ gemeente noemen dankzij inzet groendienst
  LINT

  Lint mag zich met trots ‘bijen­vrien­de­lij­ke’ gemeente noemen dankzij inzet groen­dienst

  Sinds kort mag ook Lint zich officieel één van de tientallen bijenvriendelijke gemeenten noemen van het jaar 2020. Gemeenten die lid zijn van de Vereniging voor Openbaar Groen komen in aanmerking als ze zich inzetten voor nieuwe aanplantingen, bijeninstallaties, acties naar burgers en deelname aan Week van de Bij. Ook het organiseren van voordrachten, plantendagen en groepsaankopen zijn pluspunten.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug