Een archiefbeeld van de bekende dancing Volmolen. De afbraak komt alweer een stapje dichterbij.
Volledig scherm
Een archiefbeeld van de bekende dancing Volmolen. De afbraak komt alweer een stapje dichterbij. © David Legreve

Projectontwikkelaar heeft omgevingsvergunning voor 35 nieuwbouwappartementen beet: sloop dancing Volmolen weer stapje dichterbij

LierHet Lierse schepencollege heeft een omgevingsvergunning afgeleverd voor een nieuwbouwproject met 35 appartementen op de site van dancing Volmolen. Niets staat de afbraak van de bekende discotheek nu dus nog in de weg.

 1. Björn Gielen (Latino/Marnixhoeve/Sint-Gummarus) over verlengde sluiting: “Liever wat langer dicht dan een derde lockdown”
  PREMIUM
  Lier

  Björn Gielen (Latino/Marnixhoeve/Sint-Gummarus) over verlengde sluiting: “Liever wat langer dicht dan een derde lockdown”

  Biostatisticus Niel Hens denkt niet dat de opening van de horeca nog voor dit jaar zal zijn en dat komt niet als een verrassing voor de Lierse horeca-uitbater Björn Gielen (34). “Op een verlengde sluiting zitten we niet te wachten, maar we moeten realistisch zijn”, zegt de bezieler van Café Latino, Marnixhoeve en Sint-Gummarus. “En liever wat langer dicht dan een derde lockdown.” Intussen klust hij zelf bij in de bouw.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas