Tom Van Gestel van Fabrique Fantastique met een kartonnen versie van animatiefiguurtje Bim.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Van Gestel van Fabrique Fantastique met een kartonnen versie van animatiefiguurtje Bim. © David Legreve

Productiehuis Fabrique Fantastique werkt aan paasfilm en wereldwijd verkochte animatiereeks: “Sinds Ridder Muis staan we echt op de kaart”

LierProductiehuis Fabrique Fantastique uit Lier heeft de wind in de zeilen. Zo is het bedrijf momenteel volop aan het werken aan een kerstspecial rond animatiefiguurtje Ridder Muis, de familiefilm Bim en de al wereldwijd verkochte animatiereeks Interstellar Ella. “We gingen in zeven jaar van vier naar vijftig werknemers. Stilaan wordt ons bedrijfsgebouw zelfs wat te klein”, zegt Tom Van Gestel (36) van Fabrique Fantastique.

  1. Jasper Sols na 3-2-zege van Dessel Sport tegen Rupel Boom: “Drang om ook tegen Thes en Luik te winnen, is bijzonder groot”
    Voetbal eerste nationale

    Jasper Sols na 3-2-zege van Dessel Sport tegen Rupel Boom: “Drang om ook tegen Thes en Luik te winnen, is bijzonder groot”

    Dessel Sport heeft zaterdagavond even mee aan de leiding gestaan in eerste nationale. Op het moment dat de partij tegen Rupel Boom werd afgefloten, was leider Patro Maasmechelen tegen Dender nog aan het verliezen. Uiteindelijk sleepten de Limburgers een gelijkspel uit de brand. Maar Dessel stapt, na de 3-2-overwinning en de achtste zege van het seizoen, als grote winnaar uit de voorbije speeldag.