De Lierse politie vond drugs en een stroomstootwapen tijdens een huiszoeking in de Berlarij.
Volledig scherm
De Lierse politie vond drugs en een stroomstootwapen tijdens een huiszoeking in de Berlarij. © RV

Politie vindt drugs en verboden wapen tijdens huiszoeking

LierAfgelopen vrijdag vond de lokale politie Lier bij een huiszoeking in de Berlarij 400 gram cannabis, 25 gram hasj, een verboden (stroomstoot)wapen en 540 euro aan cash geld. De bewoner van het doorzochte pand werd gearresteerd.

 1. Nijlen behoort nu officieel tot Rivierenland, en niet tot de Kempen: “Er is niet naar ons geluisterd”
  PREMIUM
  Nijlen

  Nijlen behoort nu officieel tot Rivieren­land, en niet tot de Kempen: “Er is niet naar ons geluisterd”

  Het is officieel: Nijlen behoort tot Rivierenland, en niet tot de Kempen. Een teleurstelling voor vele Nijlenaars, die zich toch ook bij de ‘kempenzonen’ rekenen, maar ook qua samenwerkingsverbanden met de omliggende gemeentes en praktische zaken zoals de huisvuilophaling staan er veranderingen op til. Burgemeester Paul Verbeeck (CD&V) voelt zich ook niet meteen thuis in het Rivierenland. “We willen de band met de Kempen niet doorknippen”, aldus Verbeeck.
 2. Van Noord-Zuid tot Zensation: 6 privé-sauna’s in de regio Mechelen om met je geliefde te genieten van Valentijn
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van Noord-Zuid tot Zensation: 6 pri­vé-sauna’s in de regio Mechelen om met je geliefde te genieten van Valentijn

  Valentijn komt er weer aan en dus is het tijd om na te denken over een geschikt uitje om samen met je partner te genieten van de liefde. Een privé-sauna is bijvoorbeeld altijd een goed idee. Onze redactie lijst voor jou zes privé-sauna’s op in de regio Mechelen, waar jij samen met je geliefde kan genieten van een geslaagde Valentijnsdag.. Van Noord-Zuid in Leest tot Zensation in Heist-op-den-Berg: bij deze wellnesszaken ga jij helemaal zen weer buiten.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.