Een archiefbeeld van discotheek La Rocca. De iconische danstempel moet plaats ruimen voor een Jumbo warenhuis.
Volledig scherm
Een archiefbeeld van discotheek La Rocca. De iconische danstempel moet plaats ruimen voor een Jumbo warenhuis. © Marc Aerts

Plannen La Rocca-site bijgestuurd: iconische dancing maakt plaats voor Jumbo-warenhuis

LierHet ziet er naar uit dat discotheek La Rocca en de naastgelegen kledingwinkel C-Store, aan de Antwerpsesteenweg in Lier, binnen afzienbare tijd plaats zullen maken voor een Jumbo-warenhuis. De stad Lier leverde een omgevingsvergunning (onder voorwaarden) af voor dat project. De eerdere plannen voor twee baanwinkels met evenementenzalen op de La Rocca-site werden dus bijgestuurd.

  1. Eric Van Meir (53) rekent België tot de kanshebbers op EK-eindwinst: “Laat ons stoppen met zagen over lichamelijke toestand Hazard, Witsel en De Bruyne”
    voetbal 'Bijna vergeten' EK-gangers

    Eric Van Meir (53) rekent België tot de kansheb­bers op EK-eindwinst: “Laat ons stoppen met zagen over lichamelij­ke toestand Hazard, Witsel en De Bruyne”

    Ook al werd Euro 2000 een tegenvaller voor de Rode Duivels en kwam hij zelf niet van de bank, toch houdt Eric Van Meir (53) een eerder positief gevoel over aan dat EK in eigen land. Het komende EK van onze nationale ploeg wil de ex-speler van Lierse eveneens positief benaderen. “Laat ons stoppen met zagen over de lichamelijke toestand van Hazard, Witsel en De Bruyne en focussen op de vele troeven die we hebben.”