Een flitspaal op de Lierse ring. Binnenkort krijgen ook de Peltzerstraat, de Hoogveldweg en de Mechelsesteenweg zo'n paal.
Volledig scherm
Een flitspaal op de Lierse ring. Binnenkort krijgen ook de Peltzerstraat, de Hoogveldweg en de Mechelsesteenweg zo'n paal. © David Legreve

Peltzerstraat, Hoogveldweg en Mechelsesteenweg krijgen flitspaal

LierIn het kader van de verkeersveiligheid wil de stad Lier gaan investeren in drie bijkomende flitspalen en een bijhorende digitale snelheidsmeter. De flitspalen zijn voorzien in de Frederik Peltzerstraat, aan de Mechelsesteenweg en aan de Hoogveldweg.

  1. Hoe is het nog met ‘jodelmeisje’ Laura Omloop (23)? “Na alles wat er gebeurd is, wil ik gewoon weer op het podium staan, als mens onder de mensen”
    PREMIUM

    Hoe is het nog met ‘jodelmeis­je’ Laura Omloop (23)? “Na alles wat er gebeurd is, wil ik gewoon weer op het podium staan, als mens onder de mensen”

    Het is ondertussen al dertien jaar geleden sinds Laura Omloop (23) in haar schattige gele rokje stond te jodelen op het podium van het Junior Eurovisiesongfestival in Nederland. Haar muzikale carrière ging van start, maar na enkele jaren leek ze van de scène verdwenen te zijn. Nu is ze weer helemaal terug en klaar om zich volledig op haar muziek te storten. In haar nieuwste single bezingt ze haar liefde voor de stad Lier, waar ze geboren en getogen is. Wij vroegen haar hoe het met haar gesteld is en wat we zoal mogen verwachten: “Ja, er gaat een nieuwe jodelsong komen!”
    Lier