Oudste Belg Julia Van Hool (hier op een archiefbeeld) testte positief op corona.
Volledig scherm
Oudste Belg Julia Van Hool (hier op een archiefbeeld) testte positief op corona. © Marc Aerts

Oudste Belg Julia Van Hool (111) test positief op corona: “Gelukkig heeft ze er weinig last van”

LierOudste Belg Julia Van Hool (111) heeft positief getest op corona. Gelukkig ondervindt de kranige Lierse tot nu toe weinig hinder van de coronabesmetting. “Moeke heeft eigenlijk nog het meeste last van het feit dat ze in quarantaine zit”, zegt dochter An Op de Beeck.

 1. De favoriete plekjes in de Kempen van Bartel Van Riet: “Van de natuur genieten en achteraf een biertje, zalig!”
  PREMIUM
  Grobbendonk

  De favoriete plekjes in de Kempen van Bartel Van Riet: “Van de natuur genieten en achteraf een biertje, zalig!”

  Daar is de lente, daar is de zon. Ah nee, daar is de herfst, daar is de regen... En toch is dit seizoen zonder enige twijfel een prachtig moment om de Kempense natuur te ontdekken. Wij gingen samen met Grobbendonkenaar en natuurliefhebber van de zuiverste soort Bartel Van Riet (40) op zoek naar mooie, groene pareltjes om te ontdekken in de regio. Achteraf een lekker biertje als afsluiter van een heerlijke uitstap in de gezonde buitenlucht? “Na zo'n tocht is dat meer dan verdiend.”
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 1. Mommy influencer Julie & tekenaar Arno roepen Vlaanderen op om mee te kleuren voor ‘Dag van de kinderbegeleider’ : “In tijden als deze zijn die ‘bloemetjes’ meer dan ooit nodig”
  ROTSELAAR/SINT-KATELIJNE-WAVER

  Mommy influencer Julie & tekenaar Arno roepen Vlaanderen op om mee te kleuren voor ‘Dag van de kinderbege­lei­der’ : “In tijden als deze zijn die ‘bloemetjes’ meer dan ooit nodig”

  Op 12 oktober is het ‘Dag van de kinderbegeleider’. Een dag waarop Vlaanderen onthaalouders en kinderbegeleiders in de bloemetjes zet voor hun harde werk. Tekenaar Arno Van de Velde uit Rotselaar kroop in zijn pen om kleurplaten te tekenen om de begeleiders te bedanken en een duidelijk signaal uit te sturen naar de Vlaamse regering voor het gebrek aan opvangplaatsen.