Oudste Belg Julia Van Hool (hier op een archiefbeeld) testte positief op corona.
Volledig scherm
Oudste Belg Julia Van Hool (hier op een archiefbeeld) testte positief op corona. © Marc Aerts

Oudste Belg Julia Van Hool (111) test positief op corona: “Gelukkig heeft ze er weinig last van”

LierOudste Belg Julia Van Hool (111) heeft positief getest op corona. Gelukkig ondervindt de kranige Lierse tot nu toe weinig hinder van de coronabesmetting. “Moeke heeft eigenlijk nog het meeste last van het feit dat ze in quarantaine zit”, zegt dochter An Op de Beeck.

 1. Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen: “Al die verhalen van nabestaanden heb ik nooit écht kunnen loslaten”
  PREMIUM
  Wuustwezel/Brasschaat

  Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongeluk­te Kinderen: “Al die verhalen van nabestaan­den heb ik nooit écht kunnen loslaten”

  Twintig jaar lang stond Wim Geysen uit Wuustwezel met de monoloog ‘Flits!’ op de planken. Dat deed hij op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Hij toerde langs scholen en kleine en grote theaterzalen in heel Vlaanderen. Al die tijd praatte de theatermaker met ouders, broers en zussen van jongeren die het leven lieten in het verkeer. “Het heeft erin gehakt. Al besef ik ook: ik sta maar aan de zijlijn”, vertelt Wim. Zoon Witse (19) wil zijn verhaal verderzetten.
 1. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"

 2. Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapan­de­mie