Een archiefbeeld van Kerselaerkermis, met een optreden van Steve Tielens.
Volledig scherm
PREMIUM
Een archiefbeeld van Kerselaerkermis, met een optreden van Steve Tielens. © Frederik Van Genechten / Klaas De Scheirder

Organisatoren Lierse zomerevents reageren terughoudend op Zomerplan: van “lightversie” over “afwachten” tot “afgelasting”

LierHet Overlegcomité stelde begin deze week via het zogenaamde Zomerplan enkele versoepelingen in het vooruitzicht voor de evenementensector. Dat wil echter niet zeggen dat de zomerse activiteitenkalender in Lier weer helemaal normaal gaat ogen. Een rondvraag bij de organisatoren van een paar middelgrote Lierse events leverde verschillende terughoudende antwoorden op; corona blijft duidelijk een factor die meespeelt bij de planning. Een stand van zaken op dit moment.

  1. Brusselaar Anas Tahiri (ex-Lierse) verliet Eredivisie en begon voorbereiding met Roemeense kampioen Cluj: “Dromen van de Champions League”
    buitenlands voetbal

    Brusselaar Anas Tahiri (ex-Lier­se) verliet Eredivisie en begon voorberei­ding met Roemeense kampioen Cluj: “Dromen van de Champions League”

    Anas Tahiri trok vorige week de deur bij RKC Waalwijk na drie seizoenen achter zicht dicht en ging transfervrij naar de Roemeense kampioen Cluj. De 26-jarige middenvelder maakte in 2018, ook al einde contract, de overstap van Lierse waar hij ook het grootste deel van zijn opleiding kreeg. Met de transfer zet Tahiri een grote stap vooruit in zijn carrière, want van de degradatiestrijd in de Eredivisie gaat het nu naar de voorrondes van de Champions League.