Vandaag waren er drie leerkrachten en één kindje aanwezig in de Heilig Hartschool in Koningshooikt. Het kind werd op de foto onherkenbaar gemaakt met een hartje. De school hoopt dat het dorp vol hartjes zal komen te hangen.
Volledig scherm
Vandaag waren er drie leerkrachten en één kindje aanwezig in de Heilig Hartschool in Koningshooikt. Het kind werd op de foto onherkenbaar gemaakt met een hartje. De school hoopt dat het dorp vol hartjes zal komen te hangen. © RV

Oproep Heilig Hartschool: hang Koningshooikt vol met rode en witte hartjes als teken van verbondenheid

Het personeel van de Heilig Hartschool in Koningshooikt lanceert een oproep om het dorp vol te hangen met rode en witte hartjes. “Met onze actie willen we in deze moeilijke coronatijden de samenhorigheid versterken”, vertelt leerkracht Goedele Andries.

  1. Wanneer krijg ik een boosterprik bij AED Studios? Momenteel worden 65-plussers en zorgverleners uitgenodigd
    ZORA

    Wanneer krijg ik een booster­prik bij AED Studios? Momenteel worden 65-plus­sers en zorgverle­ners uitgeno­digd

    Al meer dan één miljoen Belgen kreeg intussen een boostervaccin, één van de weinige lichtpuntjes in de huidige coronasituatie. Ook in het vaccinatiecentrum van de eerstelijnszone Zuidoostrand Antwerpen (ZORA) in AED Studios in Lint werkt men naarstig verder. “Maar we moeten dringend terug opschalen en personeel in quarantaine strooit serieus roet in het eten.”