LIER - Dancing La rocca
Volledig scherm
LIER - Dancing La rocca © Marc Aerts

Opnieuw vijf jaar cel voor schietpartij aan dancing La Rocca

LierBaftir S., een man uit het Spaanse Marbella, is opnieuw veroordeeld tot een celstraf van vijf jaar effectief voor een schietpartij aan dancing La Rocca in Lier. Zes jaar geleden vuurde hij er drie keer naar het been van een jongeman. Die overleefde het schietincident, maar raakte ernstig gewond.

  1. Manifestatie tegen veroordeling leden Voorpost krijgt groen licht van Mechelse politie: “Niet meer dan normaal dat we onze mening mogen uiten”
    Mechelen

    Manifesta­tie tegen veroorde­ling leden Voorpost krijgt groen licht van Mechelse politie: “Niet meer dan normaal dat we onze mening mogen uiten”

    De Vlaams-nationalistische vereniging Voorpost komt op zondag 13 juni in Mechelen protesteren tegen de veroordeling van vier van haar leden door de correctionele rechtbank van Mechelen. Het viertal kreeg zes maanden cel, al dan niet met uitstel, nadat het vorig jaar een spandoek met de tekst ‘stop islamisering’ toonde tijdens een actie in de stad. De manifestatie kreeg groen licht van het stadsbestuur en politiezone Mechelen-Willebroek.