Tijdens de infovergadering over verkaveling Beyerse Velden was er letterlijk geen stoel meer vrij in de cafetaria van sporthal De Komeet.
Volledig scherm
PREMIUM
Tijdens de infovergadering over verkaveling Beyerse Velden was er letterlijk geen stoel meer vrij in de cafetaria van sporthal De Komeet. © Kristof De Cnodder

Ook na infovergadering blijven omwonenden sceptisch tegenover verkavelingsplannen Beyerse Velden

Tijdens een geanimeerde infovergadering gaf projectontwikkelaar Paliris toelichting bij de verkavelingsplannen die men heeft in het Lierse binnengebied Beyerse Velden. Paliris legde onder andere uit hoe men de waterhuishouding in de projectzone op orde wil krijgen, maar heel wat van de aanwezige omwonenden toonden zich sceptisch. Enkele buurtbewoners lieten al verstaan dat er zeker protestacties zullen komen.

  1. 6-jarige Céleste is eerste meisje dat als heemkind met Duffels Ros Beiaard mag rijden: “Leuk dat ik op een neppaard mag zitten. Paarden zijn mijn lievelingsdieren!”
    Duffel

    6-jarige Céleste is eerste meisje dat als heemkind met Duffels Ros Beiaard mag rijden: “Leuk dat ik op een neppaard mag zitten. Paarden zijn mijn lievelings­die­ren!”

    Céleste Van Sant (6 jaar) gaat de Duffelse geschiedenisboeken in als het eerste meisje dat tijdens de Ballonnekensstoet als heemkind op het Ros Beiaard zal plaatsnemen. De traditie wil dat de vier heemskinderen vier broers zijn, maar dat vindt het lokaal bestuur niet meer passen bij de huidige tijdsgeest. En zo rijdt Céleste samen met broers Maxim, Matteo (beiden 10) en Ruben (9) op zaterdag 25 september door de straten van haar thuisgemeente.