Marc Dewit opent zijn 'Idee Bloemen Atelier' aan de Berlaarsesteenweg. "Ik wil meer betekenen voor andere mensen."
Volledig scherm
Marc Dewit opent zijn 'Idee Bloemen Atelier' aan de Berlaarsesteenweg. "Ik wil meer betekenen voor andere mensen." © Klaas De Scheirder

"Ook na burn-out kan je bij mij terecht"

LIERMarc Dewit (47) heeft zijn 'Idee Bloemen Atelier' geopend aan de Berlaarsesteenweg in Lier. "Ik creëer zelf originele bloemstukken, maar kinderen en

 1. The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alternatief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”
  Brasschaat/Vlaanderen

  The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alterna­tief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”

  De organisatoren van The Big Bounce, een muziekfestival in combinatie met (enorme) springkastelen, trekken dit voorjaar met hun concept naar Vlaamse scholen. Na twee succesvolle edities op het domein De Ster in Sint-Niklaas willen de broers Jan en Guy Pluym niet nog eens jaar zonder The Big Bounce. “Scholen mogen buiten de muren niets organiseren dus wij hopen hiermee een perfect alternatief aan te bieden”, klinkt het bij de broers.
 2. Dertiger vrijgesproken voor misbruik van tankkaart
  Lier

  Dertiger vrijgespro­ken voor misbruik van tankkaart

  Een 38-jarige man uit Haacht is door rechter Erika Colpin vrijgesproken. De dertiger stond terecht voor het misbruiken van een tankkaart van zijn werkgever. Volgens die laatste ging hij in 2018 verschillende keren tanken met die tankkaart, terwijl dit niet mocht. Onder meer omdat hij was ontslagen. Omdat de feiten pas één jaar later werden aangegeven, konden de feiten niet meer grondig worden onderzocht. Het parket vroeg op zitting al de vrijspraak, de rechtbank volgde.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"