De straten van Lier
Volledig scherm
De straten van Lier © Visit Lier

Ontdek Lier al wandelend met Mit en Felix

LierNog geen idee wat je graag wil doen in de vakantie? Kom dan even buiten tijdens de kinderwandeling met Mit en Felix in Lier. Babyreus Mit neemt iedereen die jonger is dan zeven jaar op een speelse manier mee door de stad. Felix, een schrijver in-spe, neemt dan weer de kinderen ouder dan zeven jaar mee naar de leukste plekjes.

 1. Gemeente neemt eerste elektrische wagen in gebruik: “Voor het leveren van warme maaltijden”

  Gemeente neemt eerste elektri­sche wagen in gebruik: “Voor het leveren van warme maaltijden”

  De zorgcampus van het lokaal bestuur beschikt voortaan over een elektrische wagen voor de bezorging van de warme maaltijden aan huis. Deze maaltijden worden dagelijks vers bereid in woonzorgcentrum Sint-Elisabeth en worden vervoerd in verschillende wagens met voorverwarmde kasten. “De dienst warme maaltijden aan huis levert maandelijks gemiddeld 1.600 lekkere maaltijden af bij de Duffelaars. Daarbij worden drie wagens ingezet, die de komende jaren geleidelijk zullen vervangen worden door elektrische exemplaren. Het eerste exemplaar werd recent in gebruik genomen”, vertelt schepen van Zorg en Technisch Centrum Luc Van Houtven (CD&V). “De binneninrichting werd helemaal afgewerkt door onze eigen technische dienst. Dankzij de bekwaamheid van Kristof, Willy en Jan konden we met beperkt budget de gehele binnenkant van de wagen in orde brengen”.
  Duffel
 2. Lierse-verdediger Pupe hangt schorsing boven het hoofd: “Ik vrees dat mijn seizoen zo goed als voorbij is”
  Voetbal Challenger Pro League

  Lier­se-verdediger Pupe hangt schorsing boven het hoofd: “Ik vrees dat mijn seizoen zo goed als voorbij is”

  Joedrick Pupe verloor vrijdagavond met Lierse kansloos op bezoek bij SK Beveren. De centrumverdediger geeft aan dat er - hoewel er niet echt meer iets te winnen valt voor Lierse - toch nog heel wat drive in de ploeg zit om een mooi einde aan het seizoen te breien. Dat zal mogelijk grotendeels zonder de West-Vlaming moeten. Er hangt hem immers nog een serieuze schorsing boven het hoofd.