Zo gaat woonproject Olivia er uitzien.
Volledig scherm
Zo gaat woonproject Olivia er uitzien. © RV

Nieuw wooncomplex aan Paul Krugerstraat gaat Residentie Olivia heten: lanceringsmoment op 2 november

LierHet wooncomplex dat projectontwikkelaar Brody wil realiseren in de Lierse Paul Krugerstraat gaat Residentie Olivia heten. Op de plaats waar nu zes woningen en een magazijn staan, zullen vijftig nieuwbouwappartementen en negentien assistentiewoningen verrijzen. De verwachting is dat die wooneenheden in de tweede helft van 2023 zullen worden opgeleverd.

 1. Wat een stunt! KFC Nijlen buigt met tien man 3-0 ruststand om bij Schoonbeek-Beverst (3-3): "Zo’n scenario maak je niet vaak mee”
  voetbal 3NB

  Wat een stunt! KFC Nijlen buigt met tien man 3-0 ruststand om bij Schoonbeek-Be­verst (3-3): "Zo’n scenario maak je niet vaak mee”

  Na de 1-3-nederlaag van vorige week tegen Pelt zag het er aan de rust op bezoek bij Schoonbeek-Beverst opnieuw benard uit voor KFC Nijlen. De troepen van Sam Vermeulen werden vijf minuten voor de pauze tot tien man herleid na rood voor Vets en slikten daarna nóg twee goals voor het rustsignaal. Game over zou je denken, maar in een waanzinnig slotkwartier sleepten de bezoekers alsnog een punt uit de brand, 3-3 was de eindstand.
 2. Vastgoedkantoor Immodôme officieel geland in art-nouveaupand in Lier: “We willen scoren met onze architectuurwandelingen”
  Lier

  Vastgoed­kan­toor Immodôme officieel geland in art-nouveau­pand in Lier: “We willen scoren met onze architec­tuur­wan­de­lin­gen”

  Op donderdag 26 januari opent vastgoedkantoor Immodôme officieel de deuren van het nieuwe kantoor in Lier voor het grote publiek. Het art-nouveaupand op de hoek van de Berlaarsestraat en het Kluizeplein past perfect binnen hun ideologie van residentieel vastgoed met architecturale, historische of esthetische meerwaarde. Kunstenaars zoals Tom Andries krijgen de kans hun werk in het kantoor op te hangen. Katrien De Laet leidt het kantoor in Lier: “Het is een uitdaging voor mij om de stad te leren kennen.”