Fiberklaar kondigde zijn komst naar Lier aan met een lichtprojectie op de Zimmertoren. Rik Missault en Nicholas De Walsche van Fiberklaar poseren samen met Liers burgemeester Rik Verwaest en schepen van Openbare Ruimte Bert Wollants.
Volledig scherm
Fiberklaar kondigde zijn komst naar Lier aan met een lichtprojectie op de Zimmertoren. Rik Missault en Nicholas De Walsche van Fiberklaar poseren samen met Liers burgemeester Rik Verwaest en schepen van Openbare Ruimte Bert Wollants. © Marc Aerts

Netwerkbedrijf Fiberklaar wil Lierenaars vanaf komende zomer sneller internet gaan aanbieden

LierVlaams netwerkbedrijf Fiberklaar wil vanaf de zomer glasvezelkabels beginnen leggen in Lier. Fiberklaar gaat er prat op dat zijn netwerk gezinnen en bedrijven een snellere en stabielere internetverbinding kan bieden.

 1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.
 2. Lyra-Lierse mag blijven dromen van promotie naar eerste nationale na spektakelstuk tegen Belisia: “Er eentje pakken en dan zelf de beslissende penalty binnen trappen, mooier kan je het niet dromen”
  voetbal eindronde tweede nationale

  Ly­ra-Lier­se mag blijven dromen van promotie naar eerste nationale na spektakel­stuk tegen Belisia: “Er eentje pakken en dan zelf de beslissen­de penalty binnen trappen, mooier kan je het niet dromen”

  Het was do or die, winnen of verliezen, alles of niets. Voor zowel Lyra-Lierse als Belisia Bilzen. Het dubbeltje viel uiteindelijk na een ultraspannende, maar vooral lange penaltysessie in het voordeel van Lyra-Lierse. 2-2 na 90 minuten, 3-3 na verlengingen, 10-9 na strafschoppen. Wat een thriller, eentje voor in de geschiedenisboeken.