De eerder gestolen sierkippen van het Lierse gezin Leflot zijn weer terecht.
Volledig scherm
De eerder gestolen sierkippen van het Lierse gezin Leflot zijn weer terecht. © David Legreve

Mysterie (gedeeltelijk) opgelost: twaalf van twintig gestolen sierkippen zijn opnieuw terecht

Lier/DuffelDe Lierse familie Leflot heeft twaalf van de twintig sierkippen terug die in de voorbije weken werden gestolen op een stuk weiland aan de Oude Liersebaan in Duffel. De lokale politie Bodukap kreeg een gouden tip binnen die leidde naar de kippendief. Volgens onze info was de dader iemand die in het verleden al in aanraking kwam met de politie.

  1. SC Duffel wist 0-3-achterstand uit in slothalfuur en pakt eerste zege in spektakelderby tegen FC Katelijne (4-3): “Precies wat we nodig hadden”
    voetbal derde provinciale B

    SC Duffel wist 0-3-achter­stand uit in slothalf­uur en pakt eerste zege in spektakel­der­by tegen FC Katelijne (4-3): “Precies wat we nodig hadden”

    In een nog niet zo heel ver verleden was de derby tussen Duffel en FC Katelijne er een in de nationale reeksen, maar intussen vinden we beide clubs terug in derde provinciale. Een ander niveau, maar aan animo nog steeds geen gebrek. Katelijne liep zondag tot 0-3 uit, een hattrick van Öztürk, maar een goal van Kerremans bracht opnieuw spanning en de rode kaart voor bezoeker Peeters bleek een kantelpunt. Plots lukte alles voor de Duffelaars die de scheve situatie helemaal ombogen in het laatste half uur, 4-3 was de eindstand.