De eerder gestolen sierkippen van het Lierse gezin Leflot zijn weer terecht.
Volledig scherm
De eerder gestolen sierkippen van het Lierse gezin Leflot zijn weer terecht. © David Legreve

Mysterie (gedeeltelijk) opgelost: twaalf van twintig gestolen sierkippen zijn opnieuw terecht

Lier/DuffelDe Lierse familie Leflot heeft twaalf van de twintig sierkippen terug die in de voorbije weken werden gestolen op een stuk weiland aan de Oude Liersebaan in Duffel. De lokale politie Bodukap kreeg een gouden tip binnen die leidde naar de kippendief. Volgens onze info was de dader iemand die in het verleden al in aanraking kwam met de politie.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Proces tegen pakjesbedrijven GLS en PostNL uitgesteld: “Voor ons koeriers is er voorlopig nog niets veranderd”
  PREMIUM
  Mechelen

  Proces tegen pakjesbe­drij­ven GLS en PostNL uitgesteld: “Voor ons koeriers is er voorlopig nog niets veranderd”

  Een legertje aan advocaten bood zich vrijdagochtend aan op de rechtbank in Mechelen. Pakjesbedrijven GLS en PostNL staan er terecht voor het aanzetten tot georganiseerde sociale fraude, maar de zaak is uitgesteld. Voor de koeriers is er, sinds er aan de alarmbel werd getrokken, nog maar weinig veranderd. “We zijn én blijven een moderne vorm van slaven.”