Acteur Door Van Boeckel over zijn Lier.
Volledig scherm
PREMIUM
Acteur Door Van Boeckel over zijn Lier. © David Legreve

MIJN STAD. Vlaams acteur Door Van Boeckel (70) over zijn Lier: “’t Goed Voorbeeld is mijn living en slapen doe ik in mijn buitenverblijf”

LierHet is door corona drie jaar erg stil geweest voor de meeste mensen, maar vooral voor Vlaams (musical)acteur Door Van Boeckel. Nu is hij weer volop bezig met het inspreken van tekenfilms, het repeteren en opvoeren van theaterstukken. Rust kent hij niet, tenzij af en toe in zijn (redelijk) nieuwe appartement. Deze geboren en getogen Lierenaar kan je vooral vinden in café ‘t Goed Voorbeeld, of “mijn living” zoals hij het zelf omschrijft. Hij draagt Lier in hart en ziel: “Na vijf jaar op kot in Antwerpen, keerde ik krijsend terug naar Lier.”

  1. Sterre Carron brengt met ‘Lafaard!’ twintigste boek in tien jaar tijd uit: “Die boeken zijn mijn kindjes”
    PREMIUM

    Sterre Carron brengt met ‘Lafaard!’ twintigste boek in tien jaar tijd uit: “Die boeken zijn mijn kindjes”

    “Een writer’s block is mijn ergste nachtmerrie. Ik mag er niet aan denken!” Sterre Carron (65) uit Sint-Katelijne-Waver heeft met ‘Lafaard!’ een nieuwe thriller op de markt gebracht. Het gaat om haar twintigste boek in tien jaar tijd, en dat verdient binnenkort een spectaculaire voorstelling in de lokale bib. Hoewel ‘Lafaard!’ nog maar net van de pers komt, is Sterre al aan een nieuw boek bezig. “Ik kan me een leven zonder schrijven niet voorstellen.”
    Sint-Katelijne-Waver