Dominique Temmerman en Melissa De Bruyn zijn al jarenlang hartsvriendinnen.
Volledig scherm
Dominique Temmerman en Melissa De Bruyn zijn al jarenlang hartsvriendinnen. © RV

Melissa (37) moet ingrijpende en peperdure gezichtsoperatie ondergaan, online inzameling brengt liefst 30.000 euro op: “Ik ben compleet overdonderd”

LierDe Lierse Melissa De Bruyn (37) heeft via een online actie al bijna 30.000 euro ingezameld om een ingrijpende gezichtsoperatie te helpen betalen. Als baby moest Melissa een oogtumor laten bestralen, waardoor achteraf de helft van haar gezicht niet meer meegroeide. “Melissa is compleet overdonderd door het succes van de actie”, vertelt hartsvriendin Dominique Temmerman, die de inzameling mee op poten zette.

  1. 3X3 Basketbaltornooi aan sporthal Rooienberg: “Met initiaties voor jongeren”
    Duffel

    3X3 Basketbal­tor­nooi aan sporthal Rooienberg: “Met initiaties voor jongeren”

    Basketbalclub Duffel BBC organiseert op donderdag 26 mei voor de eerste keer een 3X3 tornooi aan sporthal Rooienberg. Dit gebeurt in samenwerking met de Duffelse sportdienst, Sport Vlaanderen en Basketbal Vlaanderen. Jeugdspelers vanaf 12 jaar zullen het er tegen elkaar opnemen in vier leeftijdsgebonden reeksen. “De winnaar van elke reeks mag deelnemen aan de finale van het buurttornooi 3X3 in Antwerpen op woensdag 22 juni. Lokaal bestuur Duffel organiseert eveneens op donderdag 26 mei gratis initiaties 3X3 voor jongeren tussen 13 en 16 jaar. Inschrijven voor een sessie om 13 of 14 u. is mogelijk via de Duffelse webshop”, deelt de club mee. “Naast de sportieve activiteiten, is ook muziek, eten en drinken voorzien. Alles is aanwezig om er een gezellige, sportieve dag van te maken.”