REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

McDonald’s zoekt tachtig medewerkers voor nieuw filiaal aan Aarschotsesteenweg

LierEind dit jaar hoopt fastfoodketen McDonald’s een nieuw restaurant te kunnen openen aan de Aarschotsesteenweg in Lier. Franchisenemer Jan Frissen is nu op zoek naar een team van een tachtigtal medewerkers om de zaak te bemannen.

 1. Dinosauriërs van garagerock The Garbage Gang sluiten het jaar af met eindejaarsconcert: “Als we spelen, willen we het doen donderen en bliksemen!”
  Lier

  Dinosau­riërs van garagerock The Garbage Gang sluiten het jaar af met eindejaars­con­cert: “Als we spelen, willen we het doen donderen en bliksemen!”

  The Garbage Gang is een driekoppige band die haar oorsprong vindt in de jaren 80. Geert Janssens (60), Philippe Felix (51) en Mark Verstraeten (52) omschrijven zichzelf als de dinosauriërs van garagerock. Hun muziek wordt gekenmerkt door punk en luide gitaren. Ze brengen voornamelijk hun eigen nummers, maar hier en daar durft er wel een cover van onder andere Blondie, The Kinks en The Kids de playlist binnensluipen. Jarenlang vormde Lier de thuisbasis voor hun repetities en dit jaar speelden ze opvallend vaak in de Kempen en met succes. “Het is harde en vuile garagerock zoals het hoort.”
 2. Lyra-Lierse krijgt maar geen regelmaat in de prestaties. Lukt het wel tegen Lebbeke? “Longen uit ons lijf lopen en alles geven”
  voetbal tweede nationale B

  Ly­ra-Lier­se krijgt maar geen regelmaat in de prestaties. Lukt het wel tegen Lebbeke? “Longen uit ons lijf lopen en alles geven”

  Een keer winnen, een keer verliezen, een keer gelijk. Het is het seizoen van Lyra-Lierse, geheel in contrast met de vorige voetbaljaargang, waarin Lyra-Lierse een periodetitel won. Dat lijkt er dit seizoen niet in te zitten. Lyra-Lierse heeft een opdracht, en die luidt dat die wisselvalligheid, dat gebrek aan regelmaat moet worden afgeschud. Makkelijker gezegd dan gedaan, natuurlijk. Lebbeke, nieuw in tweede nationale, moet het kind van de 2-0-nederlaag in Tongeren worden.