Een archiefbeeld van de Lierse zaterdagmarkt.
Volledig scherm
Een archiefbeeld van de Lierse zaterdagmarkt. © Marc Aerts

Marktbezoekers krijgen gratis koeltas tijdens Weekend van de Klant

LierTijdens het Weekend van de Klant, op 2 en 3 oktober aanstaande, delen de stad Lier en de Lierse Marktvereniging cadeaus uit aan de bezoekers van de zaterdagmarkt. In totaal zullen er maar liefst 1 300 koeltassen worden verdeeld onder de passanten.

 1. Twintiger wil dure merkjas aankopen met vals geld
  Lier

  Twintiger wil dure merkjas aankopen met vals geld

  Een 24-jarige Antwerpenaar moest zich komen verantwoorden op de rechtbank in Mechelen voor het betalen met vals geld. In mei 2021 wilde hij een dure merkjas aankopen bij iemand uit Lier die deze merkjas te koop had aangeboden op het internet. Kort na de verkoop, merkte de verkoper op dat er onder het ene echte eurobiljet, veertig valse zaten verstopt. Op basis van de nummerplaat kon de politie de verdachte identificeren. Het ging om de 24-jarige. Hij werd verhoord, maar ontkende met klem dat hij bewust heeft betaald met vals geld. “Ik was speciaal voor de aankoop van de jas geld gaan wisselen in de nachtwinkel. Daar moeten ze me dat vals geld hebben gegeven”, luidde het. Ook op zitting herhaalde hij deze verklaringen. Het parket geloofde hem echter niet. Het vorderde een celstraf van 10 maanden effectief. De jongeman vroeg de vrijspraak of ondergeschikt een werkstraf.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.