Een foto van drie jaar geleden, toen Marcel Vets (r.) Lierse Kempenzonen (de opvolger van het failliete Lierse SK) bezocht. Links op de foto huidig voorzitter Luc Van Thillo.
Volledig scherm
Een foto van drie jaar geleden, toen Marcel Vets (r.) Lierse Kempenzonen (de opvolger van het failliete Lierse SK) bezocht. Links op de foto huidig voorzitter Luc Van Thillo. © Lierse/RV

Marcel Vets, die groot deel van kampioenenploeg Lierse SK én Romelu Lukaku opleidde, overleden op 85-jarige leeftijd

voetbal 1BDe Lierse voetbalwereld is in rouw. In de loop van dinsdag overleed immers voormalig jeugdopleider Marcel Vets op 85-jarige leeftijd. Vets had een enorme verdienste voor het inmiddels ter ziele gegane Lierse SK.

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek