De Waterperels in Lier
Volledig scherm
De Waterperels in Lier © David Legreve

Man betast eigen dochter in zwembad. Rechter tegen vader: “Je dochtertje op de mond kussen, dat is niet normaal”

Een man uit Antwerpen riskeert twee jaar cel met uitstel voor de aanranding van zijn eigen dochter (6) in het zwembad van Lier. “Het op de mond kussen van je kinderen is niet normaal”, richtte rechter Jessica Bourlet zich tot de beklaagde. 

18 reacties

 • Moehmena Rahous

  2 jaar geleden
  Mijn kleinkind geeft mij altijd en ongevraagd een vieze plakkende snottebellen-zoen op mijn mond. Maar wel lief. En dat is wat telt. Heeft niets met pedofilie te maken, zit enkel in de hoofden van sexueel geobsedeerden.
 • Saadia Sellak

  2 jaar geleden
  Ik kus mijn kind soms op zijn mondje, maar niet met mijn tong erbij. Een ouder heeft het recht niet zijn kind bij de schaamstreek te betasten. Alleen wat strikt noodzakelijk is bij het verschonen en verzorgen en dan nog zo kort en neutraal mogelijk. Een kind heeft recht op respect voor de eigen intimiteit.
 • Tina Colpaert

  2 jaar geleden
  Ze spreken hier wel over "likzoentjes" en dat vinden sommigen hier normaal?Ook geeft hij toe dat "de grenzen"vervagen als hij alcohol op heeft ook normaal?En met u kind spelen of zitten "betasten" ook normaal? Amaiii
 • Michael Dimers

  2 jaar geleden
  Walgelijke vent !
 • ivo torfs

  2 jaar geleden
  Echt seksueel betasten is gewoon degoutant en moet strafbaar zijn maar een kus (geen tongdraaien), waar gaan we naar toe, binnenkort mag men zijn eigen kind niet meer verzorgen of er staat een gevangenisstraf op.
 1. Tournée générale. Barvest heropent met foodtruck: “Weersvoorspellingen zullen bepalen wanneer we eten serveren en wanneer niet”
  Lier

  Tournée générale. Barvest heropent met foodtruck: “Weersvoor­spel­lin­gen zullen bepalen wanneer we eten serveren en wanneer niet”

  Bij Barvest, in de Lierse Frederik Peltzerstraat, zal een ingehuurde foodtruck in de komende weken het kloppend hart van de zaak vormen. “We zijn blij dat we opnieuw klanten mogen ontvangen op ons uitgebreide terras, ook al is het in de huidige situatie constant aanpassen”, zegt uitbaatster Ilse Bilsen. “Zo zullen de weersvoorspellingen bijvoorbeeld bepalen wanneer we eten gaan serveren en wanneer niet.”
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing