Mama van baby Pia stelt nieuwe boek ‘Zorgen voor jou' officieel voor
LierOp zaterdag 4 februari mocht Ellen De Meyer, de mama van Pia, officieel haar debuutboek ‘Zorgen voor jou’, voor een volle zaal voorstellen. Het is een boek over wat het betekent zorgouder te zijn.
In maart 2022 contacteerde uitgeverij Lannoo Ellen met de vraag een boek te schrijven over het onderwerp. Met haar eerdere eigen schrijfervaring zag ze dat meteen zitten. Het boek gaat over haar eigen ervaringen als zorgouder, aangevuld met getuigenissen van verschillende zorgouders uit Vlaanderen en Nederland. “Ik wil vooral herkenbaarheid bieden aan iedere ouder met een kindje dat extra zorg vraagt. Of het nu misgaat tijdens de zwangerschap, bij de geboorte of in de eerste jaren: ieder zorgkindje krijgt een plaats. ‘Zorgen voor jou’ is niet alleen voor de zorgouders zelf, maar ook voor hun vrienden en familie. Het biedt antwoord op vragen als ‘Welke administratieve zaken moet ik regelen?’, ‘Hoe ga ik om met alle “goede raad” en foute opmerkingen?’ of ‘Wat kan ik als familielid/vriend doen?’
‘Zorgen voor jou’ is verkrijgbaar voor 25,99 euro.
Lees ook
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
RESTOTIP. Bistro Louis in hartje Grobbendonk: “Hier zie je levende kreeften in het aquarium zitten”
Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het proberen waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Bistro Louis in Grobbendonk. Een sfeervol, kleinschalig restaurant waar kwaliteit de voorrang krijgt. Klanten kunnen ook terecht bij de winterbar die een plekje kreeg op het terras.Grobbendonk -
Jobat
De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht. -
Gouden Formule 19
Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen. -
-
Van brouwerij, naar stadskantoren, tot modern congrescentrum - CONSTANT opent de deuren op de Grote Markt
Het gebouw heeft vijfhonderd jaar dienst gedaan als brouwerij, daarna werden het stadskantoren, maar nu hebben Liesbeth Schwarz en haar man Paul Van den Broeck een nieuw doel gegeven aan het pand op de Grote Markt. Vanaf 23 maart is CONSTANT open, de nieuwe congres- , vergader- en coworklocatie in Lier.Lier -
Livios
Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen. -
PREMIUM
Cleo (25) is de nieuwe uitbaatster van koffie- en lunchbar Cabane: “Eerder uit Guatemala teruggekomen om deze zaak over te nemen”
In oktober 2022 lanceerden Elise en Laurien van koffie- en lunchbar Cabane de oproep dat ze op zoek waren naar iemand die het roer wou overnemen. Dat sprak de 25-jarige Cleo Stordiau uit Antwerpen zodanig aan dat ze speciaal eerder uit Guatemala terugkeerde om de zaak over te nemen. Jaren ervaring in de horeca had ze al, maar nu leert ze wat het inhoudt een eigen zaak te runnen: “De eerste sollicitatie die ik afnam, was na vijf minuten al afgelopen.”Lier -
PREMIUM
RESTOTIP. Brasseriewaardige keuken in bruine kroeg met grootste bierkelder van Mechelen
Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Bier Central op de Grote Markt in Mechelen.Mechelen