Na 102 jaar werd het Lyra-stadion vorig jaar gesloopt. Op deze plek verrijzen binnenkort 120 appartementen.
Volledig scherm
Na 102 jaar werd het Lyra-stadion vorig jaar gesloopt. Op deze plek verrijzen binnenkort 120 appartementen. © Benoit De Freine

Lyra speelt in 2019 op Hoge Velden

LIER/BERLAAR/VREMDEVierdeklasser Lyra wil in 2019 zijn toekomst voortzetten in een nieuw voetbalstadion op de Hoge Velden. Daar worden zes voetbalvelden met de nodige accommodatie ingericht. "In de eerste plaats willen we dat alle jeugdploegen opnieuw in de stad kunnen spelen", zegt sportief manager van de club, Raf Bormans.De stad Lier trekt 5 miljoen euro uit voor het project.

 1. PSV-huurling Dante Rigo uit Tremelo uit onvrede over uitleenbeurt bij ADO Den Haag: “Hier wordt niemand beter van”
  BUITENLANDS VOETBAL

  PS­V-huur­ling Dante Rigo uit Tremelo uit onvrede over uitleen­beurt bij ADO Den Haag: “Hier wordt niemand beter van”

  Dante Rigo werd bij het begin van dit seizoen door PSV Eindhoven uitgeleend aan ADO Den Haag. Aanvankelijk leek dat een goede ‘match’. Maar na het ontslag van trainer Rankovic begin november was de 22-jarige Tremelonaar plots titularis af bij ADO en sinds 20 december kreeg hij zelfs geen minuut speeltijd meer. Het dossier ‘Rigo’ ligt dan ook op tafel in Eindhoven. “Hier wordt niemand beter van”, klinkt het.
 2. Kogel is door de kerk: AED Studios wordt grootschalig vaccinatiedorp
  ZORA

  Kogel is door de kerk: AED Studios wordt grootscha­lig vaccinatie­dorp

  Na grondig overleg is er een beslissing uit de bus gekomen: de momenteel leegstaande filmstudio’s en evenementenhallen van AED Studios worden het enige vaccinatiecentrum voor de hele eerstelijnszone (ELS) Zuidoostrand Antwerpen (ZORA). Mensen uit Boechout, Edegem, Lint, Hove, Kontich en Mortsel kunnen er binnenkort dus terecht voor een prik. Borsbeek sluit zich als enige ZORA-gemeente eventueel aan bij het vaccinatiedorp in Antwerpen, die piste wordt nog onderzocht.
 1. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie