Liliane Verellen uit Lier schreef een boek over de medische lijdensweg die ze heeft moeten ondergaan.
Volledig scherm
Liliane Verellen uit Lier schreef een boek over de medische lijdensweg die ze heeft moeten ondergaan. © David Legreve

Liliane schreef boek over medische lijdensweg: “Kanker pas na 15 maanden vastgesteld”

‘Dokter, stop alsjeblief mijn huidkanker’. Zo heet het boek dat kankerpatiënte Liliane Verellen (64) uit Lier schreef over de medische lijdensweg die ze moest ondergaan. “Het duurde vijftien maanden vooraleer men de juiste diagnose had gesteld”, aldus Liliane.

0 reacties

  1. Ouders richten vzw op om geld in te zamelen voor levenslange revalidatie van dochter (6): “Marthe lijdt aan hersenverlamming. De zorg is onbetaalbaar”
    Bonheiden/Boechout

    Ouders richten vzw op om geld in te zamelen voor levenslan­ge revalida­tie van dochter (6): “Marthe lijdt aan hersenver­lam­ming. De zorg is onbetaal­baar”

    Ouders Jill Bruynseels en Andy Van Linden uit Bonheiden hebben een vzw opgericht om geld in te zamelen om de levenslange revalidatie van hun oogappel Marthe (6) te bekostigen. Het guitige meisje lijdt aan hersenverlamming. “De zorg voor onze dochter is onbetaalbaar”, verklaart het jonge gezin. Op 7 augustus organiseren ze een eerste benefiet in Boechout. Op termijn willen de mama en papa met hun vzw ook andere kinderen en hun ouders helpen.