Liliane Andries mocht de hoofdprijs, een fiets, mee naar huis nemen.
Volledig scherm
Liliane Andries mocht de hoofdprijs, een fiets, mee naar huis nemen. © David Legreve

Lierse shopper wint fiets met paasactie middenstand

0 reacties

 1. Appartement onbewoonbaar na keukenbrand
  Lier

  Apparte­ment onbewoon­baar na keuken­brand

  De brandweer is woensdagochtend omstreeks 9 uur moeten uitrukken naar de Eeuwfeestlaan in Lier. In een appartement op de eerste verdieping was er brand ontstaan in de keuken. De brandweer kreeg het vuur snel onder controle. De brandschade bleef beperkt tot de keuken, maar in de rest van de woning was er wel rookschade. De brandweer moest nadien ventileren. De flat werd tijdelijk onbewoonbaar verklaard. De bewoners van de andere appartementen werden preventief geëvacueerd, maar mochten na de bluswerken opnieuw naar hun woningen. Hun flats raakten niet beschadigd. Bij de brand raakte niemand gewond.
 2. Schlagermuziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktoberfest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”
  PREMIUM
  Antwerpen/Hoogstraten

  Schlagermu­ziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktober­fest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”

  De organisatie achter het grootste Oktoberfest van Vlaanderen, Oktoberfest Noorderkempen, neemt nu ook Oktoberfest Antwerpen mee in handen. “Hoogstraten blijft het grootste, maar Antwerpen heeft de komende jaren nog fors groeipotentieel”, klinkt het. Ein,zwei, drei… En volgend jaar misschien ook nog Mechelen. Tickets zijn vanaf 21 april te krijgen.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren