Een archiefbeeld van Liers burgemeester Frank Boogaerts.
Volledig scherm
Een archiefbeeld van Liers burgemeester Frank Boogaerts. © David Legreve

Liers burgemeester Frank Boogaerts in grote lijnen akkoord met provinciale coronamaatregelen: “Door zure appel bijten voor hij rot wordt”

Liers burgemeester Frank Boogaerts (N-VA) staat in grote lijnen achter de strikte coronamaatregelen die provinciegouverneur Cathy Berx maandagavond lanceerde. “Het is een zure appel waar we doorheen moeten bijten. Doen we dat niet, dan dreigt de appel binnenkort rot te worden”, aldus Boogaerts.

 1. The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alternatief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”
  Brasschaat/Vlaanderen

  The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alterna­tief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”

  De organisatoren van The Big Bounce, een muziekfestival in combinatie met (enorme) springkastelen, trekken dit voorjaar met hun concept naar Vlaamse scholen. Na twee succesvolle edities op het domein De Ster in Sint-Niklaas willen de broers Jan en Guy Pluym niet nog eens jaar zonder The Big Bounce. “Scholen mogen buiten de muren niets organiseren dus wij hopen hiermee een perfect alternatief aan te bieden”, klinkt het bij de broers.
 2. Corona-uitbraak in HeiligHartziekenhuis: tijdelijke opnamestop en grote testronde van patiënten en medewerkers
  Lier

  Corona-uit­braak in HeiligHart­zie­ken­huis: tijdelijke opnamestop en grote testronde van patiënten en medewer­kers

  Het HeiligHartziekenhuis in Lier voert een tijdelijke opnamestop in en stelt alle niet-dringende zorg uit. Alle patiënten en de 1.200 medewerkers worden zondag ook gescreend op het coronavirus. “Het aantal besmettingen neemt te fel toe, we moeten weer greep krijgen op de situatie”, zeggen algemeen directeur Stefaan Vansteenkiste en hoofdarts Johan Debeuf.
 1. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi

 2. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama