Robin Crauwels tijdens één van de vorige rondes van The Voice.
Volledig scherm
PREMIUM
Robin Crauwels tijdens één van de vorige rondes van The Voice. © VTM

Lierenaar Robin (20) groeit onder vleugels van idool Koen Wauters uit tot revelatie bij The Voice: “Na eerste noot verdwijnen alle zenuwen”

LierEén van dé ontdekkingen in het lopende seizoen van The Voice van Vlaanderen is Robin Crauwels. De 20-jarige Lierenaar zit in het team van zijn idool Koen Wauters en geniet met volle teugen van het hele avontuur. “Voor deze once in a lifetime ervaring moet nu even alles wijken”, zegt Robin aan de vooravond van een nieuwe liveshow.

  1. Kopstoot levert zes maanden cel op
    Lier

    Kopstoot levert zes maanden cel op

    Een kopstoot tijdens een discussie heeft K.Z., een man uit Lier, een celstraf opgeleverd van 1 jaar effectief. De Lierenaar kreeg het in maart 2020 aan de stok met zijn slachtoffer in de Rechtestraat. De aanleiding was eerdere confrontatie tussen Z., het slachtoffer en een vriend. Toen was hij nog aan het rijden met de wagen van zijn vader en werd hij naar eigen zeggen bekogeld met blikjes bier. “Wanneer hij ze zag staan en omdat ze aan het lachen was, is hij verhaal gaan halen”, klonk het vorige maand op zitting. De feiten werden dus niet betwist, maar wel genuanceerd. De verdediging vroeg een werkstraf. Na beraad ging de rechter daar niet op in. Hij veroordeelde Z. tot een effectieve celstraf van 1 jaar en een geldboete van 208 euro.