Een archiefbeeld van de Antwerpsestraat in Lier. Vanaf nu dient iedere passant hier opnieuw een mondmasker te dragen (tussen 8 en 18 uur).
Volledig scherm
Een archiefbeeld van de Antwerpsestraat in Lier. Vanaf nu dient iedere passant hier opnieuw een mondmasker te dragen (tussen 8 en 18 uur). © David Legreve

Lier voert mondmaskerplicht binnen stadsvesten opnieuw in

LierHet stadsbestuur van Lier heeft beslist dat er vanaf vandaag opnieuw een mondmaskerplicht geldt voor elke fietser en voetganger die zich binnen de stadsvesten op het openbaar domein begeeft. De verplichting is weliswaar enkel van toepassing tussen 8 en 18 uur.

 1. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"