Poster Lier verrassend dichtbij
Volledig scherm
Poster Lier verrassend dichtbij © Stad Lier

‘Lier verrassend dichtbij’ toont je de beste parkeerplaatsen in het Lierse stadscentrum

LierDe stad Lier introduceert een vernieuwd stadsplan onder het motto ‘Lier verrassend dichtbij’ om de bereikbaarheid en gezelligheid van het historisch stadscentrum in de kijker te zetten.

 1. Politie vindt drugs tijdens controleactie
  Sint-Katelijne-Waver

  Politie vindt drugs tijdens controleac­tie

  De politie van Bodukap (Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Putte) heeft tijdens een controleactie op vier verschillende locaties 57 voertuigen aan de kant gezet. “Er werden ook 75 personen gecontroleerd”, luidt het bij de politiezone. Die had zich onder meer opgesteld langs de Berlaarbaan in Sint-Katelijne-Waver, op de Mechelsebaan in Duffel, in de Hoogstraat in Beerzel (Putte) en aan de Waversesteenweg in Bonheiden. “Tijdens de actie werd er bij één persoon drugs gevonden. Deze persoon kreeg een proces-verbaal mee naar huis voor drugsbezit”, aldus de politie. “Verder werd er ook nog één PV opgesteld voor een vervallen keuring.” De politieactie was gericht op het voorkomen van diefstallen in woningen.
 2. Standhouders voor nieuwe editie Boerenmarkt in Sint-Katelijne-Waver gezocht
  Sint-Katelijne-Waver

  Standhou­ders voor nieuwe editie Boeren­markt in Sint-Katelijne-Wa­ver gezocht

  De Katelijnse Boerenmarkt zoekt nog naar standhouders. De markt, die zal plaatsvinden op 5 mei, biedt onder andere groenten, fruit, plantgoed, ambachtelijke producten en zelfgemaakte hebbedingen aan. Bezoekers krijgen ook een hapje en tapje aangeboden en er is ook randanimatie voorzien. Standhouders kunnen die dag hun kraam opzetten op het binnenplein van het gemeentehuis. De markt vindt plaats van 18 tot 22 uur. Standhouders mogen zich aanmelden via de website van de gemeente.