Een archiefbeeld van een eerdere editie van Lier Feest.
Volledig scherm
Een archiefbeeld van een eerdere editie van Lier Feest. © RV

Lier Feest keert na twee jaar corona-onderbreking terug op de activiteitenkalender

LierNadat corona in 2020 en 2021 roet in het eten gooide, staat stadsfestival Lier Feest dit jaar opnieuw op de kalender. Tussen 18 en 26 juni heeft het organisatiecomité achter Lier Feest weer enkele mooie activiteiten in petto.

 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Sterre Carron brengt met ‘Lafaard!’ twintigste boek in tien jaar tijd uit: “Die boeken zijn mijn kindjes”
  PREMIUM

  Sterre Carron brengt met ‘Lafaard!’ twintigste boek in tien jaar tijd uit: “Die boeken zijn mijn kindjes”

  “Een writer’s block is mijn ergste nachtmerrie. Ik mag er niet aan denken!” Sterre Carron (65) uit Sint-Katelijne-Waver heeft met ‘Lafaard!’ een nieuwe thriller op de markt gebracht. Het gaat om haar twintigste boek in tien jaar tijd, en dat verdient binnenkort een spectaculaire voorstelling in de lokale bib. Hoewel ‘Lafaard!’ nog maar net van de pers komt, is Sterre al aan een nieuw boek bezig. “Ik kan me een leven zonder schrijven niet voorstellen.”
  Sint-Katelijne-Waver