Sint-Aloysiusinstituut voor Verpleegkunde Lier
Volledig scherm
Sint-Aloysiusinstituut voor Verpleegkunde Lier © David Legreve

Leerkracht van Sint-Aloysiusinstituut in Lier ontkent seksueel grensoverschrijdend gedrag: “Hij nam met verbazing kennis van berichtgeving in de media”

LierDe leerkracht van het Sint-Aloysiusinstituut in Lier die door verschillende leerlingen beschuldigd wordt van seksueel grensoverschrijdend gedrag, ontkent de aantijgingen met klem. Dat meldt zijn advocaat John Maes in een persmededeling.

  1. Politie vindt drugs tijdens controleactie
    Sint-Katelijne-Waver

    Politie vindt drugs tijdens controleac­tie

    De politie van Bodukap (Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Putte) heeft tijdens een controleactie op vier verschillende locaties 57 voertuigen aan de kant gezet. “Er werden ook 75 personen gecontroleerd”, luidt het bij de politiezone. Die had zich onder meer opgesteld langs de Berlaarbaan in Sint-Katelijne-Waver, op de Mechelsebaan in Duffel, in de Hoogstraat in Beerzel (Putte) en aan de Waversesteenweg in Bonheiden. “Tijdens de actie werd er bij één persoon drugs gevonden. Deze persoon kreeg een proces-verbaal mee naar huis voor drugsbezit”, aldus de politie. “Verder werd er ook nog één PV opgesteld voor een vervallen keuring.” De politieactie was gericht op het voorkomen van diefstallen in woningen.