Het autowrak van het verkeersongeval in Koningshooikt
Volledig scherm
Het autowrak van het verkeersongeval in Koningshooikt © Marc De Roeck

Koppel sterft bij zwaar verkeersongeval in Koningshooikt en laat twee kinderen achter: “Sterk vermoeden dat het om overdreven snelheid ging”

KoningshooiktOp de gewestweg Aarschotsesteenweg in Koningshooikt (Lier) vond vannacht, omstreeks 3.30 uur, een zwaar verkeersongeval plaats. Daarbij kwamen twee inzittenden, een koppel dertigers, om het leven. Het parket vermoedt dat overdreven snelheid een rol heeft gespeeld.

 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 3. Kunstpromotor en uitbater van Galerij Artisjok Peter Everaert (61) heeft moderne toekomstvisie voor het Hof van Geertruyen: “Een prestigieus museum voor schone kunsten”
  Lier

  Kunstpromo­tor en uitbater van Galerij Artisjok Peter Everaert (61) heeft moderne toekomstvi­sie voor het Hof van Geertruyen: “Een prestigi­eus museum voor schone kunsten”

  De stad Lier lanceerde een publieke oproep voor de uitbating van het Hof van Geertruyen, beter bekend als het Timmermans-Opsomermuseum. Kunstpromotor Peter Everaert (61) van Galerij Artisjok ziet de talloze mogelijkheden voor het pand en diens ligging. Expo’s, veilingen, tekenwedstrijden voor kinderen, een eigen boekenwinkel met Lierse gadgets en meer. “Wij willen een invulling geven aan dit pand en de opportuniteit benutten om de bezoekers kennis te laten maken met kunst in zijn breedste vorm.”