Het autowrak van het verkeersongeval in Koningshooikt
Volledig scherm
Het autowrak van het verkeersongeval in Koningshooikt © Marc De Roeck

Koppel sterft bij zwaar verkeersongeval in Koningshooikt en laat twee kinderen achter: “Sterk vermoeden dat het om overdreven snelheid ging”

KoningshooiktOp de gewestweg Aarschotsesteenweg in Koningshooikt (Lier) vond vannacht, omstreeks 3.30 uur, een zwaar verkeersongeval plaats. Daarbij kwamen twee inzittenden, een koppel dertigers, om het leven. Het parket vermoedt dat overdreven snelheid een rol heeft gespeeld.

 1. Lierse richt nieuw sportief comité op en plukt sportief verantwoordelijke Koen Schockaert weg bij Cappellen: “Met gezond boerenverstand kom je al ver”
  voetbal challenger pro league

  Lierse richt nieuw sportief comité op en plukt sportief verantwoor­de­lij­ke Koen Schockaert weg bij Cappellen: “Met gezond boerenver­stand kom je al ver”

  Snel schakelen zoals dat heet. Daags na de bekendmaking van het vertrek van teammanager Roel Rymen, verzekerde Lierse zich met Koen Schockaert al van zijn opvolger als sportief verantwoordelijke. De 44-jarige Dendermondenaar wordt op Het Lisp lid van een nieuw sportief comité dat samen de sportieve lijnen van de club zal uitzetten.
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.