Schepenen Bert Wollants, Thierry Suetens en Rik Pets met twee hondenbaasjes op de plaats waar de stad Lier een tweede hondenspeelzone wil creëren.
Volledig scherm
PREMIUM
Schepenen Bert Wollants, Thierry Suetens en Rik Pets met twee hondenbaasjes op de plaats waar de stad Lier een tweede hondenspeelzone wil creëren. © David Legreve

Kogel is door de kerk: bijkomende hondenspeelweide komt aan landschapspark Pallieterland

LierHet staat nu helemaal vast dat de stad Lier een bijkomende hondenspeelweide zal gaan inrichten op een braakliggend terrein in de Ouderijstraat. Quasi gelijktijdig wordt op dezelfde locatie een zone voor volkstuintjes aangelegd. Vooraleer de plannen concreet op papier worden gezet, zullen de Lierse burgers wel nog hun opmerkingen en suggesties kunnen formuleren.

 1. Organisatoren Lierse zomerevents reageren terughoudend op Zomerplan: van “lightversie” over “afwachten” tot “afgelasting”
  PREMIUM
  Lier

  Organisato­ren Lierse zomere­vents reageren terughou­dend op Zomerplan: van “lightver­sie” over “afwachten” tot “afgelas­ting”

  Het Overlegcomité stelde begin deze week via het zogenaamde Zomerplan enkele versoepelingen in het vooruitzicht voor de evenementensector. Dat wil echter niet zeggen dat de zomerse activiteitenkalender in Lier weer helemaal normaal gaat ogen. Een rondvraag bij de organisatoren van een paar middelgrote Lierse events leverde verschillende terughoudende antwoorden op; corona blijft duidelijk een factor die meespeelt bij de planning. Een stand van zaken op dit moment.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”