Klachten wegens examenvragen in ruil voor naaktfoto's in school in Lier: Antwerps parket opent onderzoek

LierDe directie van het Sint-Aloysiusinstituut in Lier voert een onderzoek naar seksueel grensoverschrijdend gedrag door een leerkracht. Dat is bevestigd aan onze radiocollega’s van Joe en Q. Verschillende leerlingen van de beroepsopleiding verpleegkunde (HBO5) dienden een klacht in nadat een leerkracht examenvragen zou hebben verstrekt in ruil voor naaktfoto’s. Het Antwerps parket opent een onderzoek.

 1. Tiener besmeurt voetgangerstunnel met graffiti: “Hij mag zich aan gepeperde rekening verwachten”
  Lier

  Tiener besmeurt voetgan­gers­tun­nel met graffiti: “Hij mag zich aan gepeperde rekening verwachten”

  De politie van Lier heeft kort nadat de voetgangerstunnel aan het station besmeurd werd graffiti een verdachte kunnen identificeren. Het gaat om een 17-jarige uit Lier. Het was het fietsteam van de politie dat hem kon identificeren. “Dit nadat ze hem tijdens een patrouille hadden herkend dankzij onze stadscamera’s”, vertelt politiewoordvoerster Magalie Derboven. Binnenkort zal de jongeman zich voor de feiten nog mogen komen verantwoorden. “Hij zal zich ook aan gepeperde rekening mogen verwachten”, besluit de politie.
 2. Van Mickey Mouse-pannenkoeken tot varianten met karamel: ontdek 5 zaken in de regio Mechelen waar je van heerlijke pannenkoeken kan smullen tijdens Maria Lichtmis
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van Mickey Mou­se-pannenkoe­ken tot varianten met karamel: ontdek 5 zaken in de regio Mechelen waar je van heerlijke pannenkoe­ken kan smullen tijdens Maria Lichtmis

  Op 2 februari is het Maria Lichtmis: het feest bij uitstek om zonder schuldgevoel pannenkoeken te eten. Wij hebben voor jou vijf pannenkoekenhuisjes geselecteerd in de regio Mechelen waar je lekker kan smullen van de heerlijke lekkernij: van pannenkoeken met appeltjes, vers ijs en karamel bij Olle Bolle in Blaasveld tot Mickey Mouse-pannenkoeken bij Latthée in Lier.