Het Vlaams Radiokoor komt voor het eerst in tien jaar niet naar de Lierse Jezuïetenkerk voor een kerstconcert.
Volledig scherm
Het Vlaams Radiokoor komt voor het eerst in tien jaar niet naar de Lierse Jezuïetenkerk voor een kerstconcert. © RV/Wouter Van Vaerenbergh

Kerstconcert Vlaams Radiokoor in Jezuïetenkerk gaat niet door, digitaal alternatief via livestream

LierVoor het eerst in tien jaar zal het Vlaams Radiokoor geen kerstconcert geven in de Lierse Jezuïetenkerk. Uiteraard is corona de grote spelbreker. Geïnteresseerden kunnen op maandagavond 21 december wél een online concert meepikken.

 1. Kortsluiting veroorzaakt dakbrand
  Lier

  Kortslui­ting veroor­zaakt dakbrand

  De brandweer is maandagvoormiddag moeten uitrukken naar de Gasthuisvest in Lier. Kort voor 11 uur was er een brand ontstaan ter hoogte van een velux raam in het dak van een woning. De brandweer kreeg het vuur snel onder controle. Vooral de bovenverdieping liep schade op. Ook in enkele aanpalende woningen was er beperkte schade. De woning werd niet onbewoonbaar verklaard. Op het moment dat de brand uitbrak was er één persoon aanwezig. Die geraakte tijdig uit de woning en liep geen verwondingen op. De brand ontstond accidenteel. Vermoedelijk gaat het om een kortsluiting.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"