Kasper Vervoort in zijn musicalkostuum.
Volledig scherm
PREMIUM
Kasper Vervoort in zijn musicalkostuum. © RV

Kasper (15) versiert belangrijke rol in groots opgezette musical: “Cool om naast musicalicoon als Hans Peter Janssens te staan”

Lier/MechelenKasper Vervoort (15) uit Lier is een droom aan het waarmaken. Kasper speelt één van de hoofdrollen in de groots opgezette musical ‘Wiet Waterlanders’, die in september zes keer wordt opgevoerd in de Mechelse Stadsschouwburg. “Ik heb geen last van podiumvrees.”

  1. Geen stunt voor Nick Spaenhoven en Racing Mechelen in bekerduel bij Lierse-Kempenzonen (5-1): “Niet gefloten penalty was kantelpunt”
    bekervoetbal Antwerpen

    Geen stunt voor Nick Spaenhoven en Racing Mechelen in bekerduel bij Lier­se-Kempenzo­nen (5-1): “Niet gefloten penalty was kantelpunt”

    Racing Mechelen is er niet in geslaagd te stunten op het veld van Lierse-Kempenzonen. De troepen van trainer Greg Vanderidt hielden voor rust gelijke tred en slaagden er na rust zelfs in om even paniek te zaaien door terug te slaan tot 2-1, maar enkele minuten later volgde een kantelpunt. De bal ging niet op de stip ging voor Racing na een haakfout op Carrez en aan de overkant wel voor vermeend handspel. Bij die 3-1-tussenstand was de partij gespeeld en daarna diepte de thuisploeg in het slot de score nog uit tot een overdreven 5-1.