Robbe Claessens (Lier), Stan De Pauw (Londerzeel), Giel Thomas (Puurs) stellen DEXXTER voor een eenvoudige applicatie om je boekhouding te regelen
Volledig scherm
Robbe Claessens (Lier), Stan De Pauw (Londerzeel), Giel Thomas (Puurs) stellen DEXXTER voor een eenvoudige applicatie om je boekhouding te regelen © RV

Jonge ondernemers stellen Dexxter voor: ‘Dexxter’, de rechterhand in boekhouden voor dummies

londerzeel, puurs, lierGiel Thomas, Robbe Claessens en Stan De Pauw zijn ondernemers in hart en ziel. Ze ontwikkelden een programma waar je zelf eenvoudig je boekhouding kan bijhouden als startende student of als bijberoeper. “Velen hebben onterecht schrik van het boekhoudkundige aspect bij het ondernemen. Daar bieden wij nu een makkelijke en goedkope oplossing voor. Zelfs boekhouders hebben interesse.” Ze haalden een starterslening binnen en hebben al 1.000 geopende accounts.

 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.