LIER - Op de Hagenbroeksesteenweg in Lier botsten twee auto's tegen elkaar. Eén van de voertuigen belandde in de gracht.
Volledig scherm
LIER - Op de Hagenbroeksesteenweg in Lier botsten twee auto's tegen elkaar. Eén van de voertuigen belandde in de gracht. © Marc De Roeck

Jonge bestuurder wijkt van rijbaan af, ramt drie auto’s en gevel van woning

LierOp de Hagenbroeksesteenweg in Lier heeft een jonge autobestuurder (20) vrijdagochtend een ware ravage aangericht. 

 1. Potje op vuur zorgt voor rookontwikkeling in woning: “Een bewoner meegenomen naar ziekenhuis voor check-up”
  Lier

  Potje op vuur zorgt voor rookontwik­ke­ling in woning: “Een bewoner meegenomen naar ziekenhuis voor check-up”

  De brandweer van Lier is in de nacht van maandag op dinsdag moeten uitrukken naar de Lantaarnstraat. Een vergeten potje op het vuur had er voor een felle rookontwikkeling gezorgd. De brandweer had de situatie snel onder controle. Zij moesten voornamelijk ventileren. De schade in de woning bleef beperkt. “Een persoon werd naar het ziekenhuis gebracht voor een check-up”, vult een woordvoerder bij de brandweerzone Rivierenland aan.
 2. Landbouwer uit Hallaar Koen Staquet klaagt gang van zaken in dossier voetbalclub Molenzonen aan: “Gemeente kondigde aan dat alles rond was, maar grondeigenaars hadden nog niks gehoord”
  Hallaar

  Landbouwer uit Hallaar Koen Staquet klaagt gang van zaken in dossier voetbal­club Molenzonen aan: “Gemeente kondigde aan dat alles rond was, maar grondeige­naars hadden nog niks gehoord”

  “Ik ben het beu om als boeman te worden aanzien. Ik moet mijn grond toch niet ruilen voor iets dat minderwaardig is?” Koen Staquet, landbouwer in hoofdberoep uit Hallaar, is één van de eigenaren en pachter van de gronden op ‘t Spek waar het lokaal bestuur van Heist voetbalclub KFC Molenzonen wil onderbrengen. Het lokaal bestuur deed hem en de andere eigenaren recent een voorstel, waarop niemand uiteindelijk inging. “Maar de deur staat nog open.”