Johan Fierens van Buffdelux.
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Fierens van Buffdelux. © Kristof De Cnodder

Johan van nieuwe winkel BuffdeLux verkoopt enkel voeding op basis van buffelmelk: “Ik kan zelf geen koemelk verdragen”

Lier/WommelgemDe Lierse stationsbuurt heeft er sinds vorige week een bijzondere winkel bij. In BuffdeLux verkoopt Wommelgemnaar Johan Fierens (47) alleen (zuivel)producten op basis van buffelmelk. “Ik kan zelf geen koemelk verdragen en ben dan beginnen experimenteren met buffelmelk. Intussen maakte ik er mijn job van”, vertelt Fierens.

  1. Emotioneel afscheid van verongelukte Joyce (36) en Wim (37): “We beloven dat jullie dochters zullen opgroeien tot twee prachtige meiden”
    Play
    Koningshooikt

    Emotioneel afscheid van verongeluk­te Joyce (36) en Wim (37): “We beloven dat jullie dochters zullen opgroeien tot twee prachtige meiden”

    Familie, vrienden en collega’s hebben vandaag afscheid genomen van Joyce Van Roosbroeck (36) en Wim Janssens (37). Het koppel kwam vorige week om het leven bij een tragisch verkeersongeluk in Koningshooikt (Lier). De dertigers laten twee dochtertjes van 6 en 9 jaar achter, die sinds het drama door de grootouders worden grootgebracht. “We zullen ze met z’n allen overladen met liefde en genegenheid en de waarden en normen proberen mee te geven waar jullie voor stonden”, lieten de ouders van Joyce voorlezen op de uitvaart. De emotionele plechtigheid werd door 1.600 rouwenden bijgewoond.