Een archiefbeeld van een vorige Sint-Hubertusviering.
Volledig scherm
Een archiefbeeld van een vorige Sint-Hubertusviering. © RV/Marcel Schoeters

Jaarlijkse Sint-Hubertusviering (met dierenwijding) wijkt uit naar Heilig-Kruiskerk

Lier/regioDe Sint-Hubertusviering die Wildbeheereenheid regio Lier jaarlijks organiseert, zal dit keer niet plaats vinden in de Lierse Sint-Gummaruskerk. Omwille van verbouwingen aan de kerk zal er op 14 november worden uitgeweken naar de Heilig-Kruiskerk aan het Renaat Veremansplein. Dat plein wordt voor de gelegenheid grotendeels verkeersvrij gemaakt.

  1. Lyra-Lierse trekt zaterdag naar het Rooi van Berchem Sport: “Hoe ze ook gerangschikt staan, Berchem weet zich altijd op te laden tegen Lyra-Lierse”
    Voetbal tweede nationale B

    Ly­ra-Lier­se trekt zaterdag naar het Rooi van Berchem Sport: “Hoe ze ook gerang­schikt staan, Berchem weet zich altijd op te laden tegen Ly­ra-Lier­se”

    Lyra-Lierse trekt zaterdagavond naar Sportcentrum Het Rooi, de thuisbasis van Berchem Sport. Net als Lyra-Lierse is Berchem één van die roemrijke traditieclubs, maar momenteel staat Berchem wel in degradatienood in tweede nationale. Het maakt dat de Antwerpenaars een gewond dier zijn, en dat Lyra-Lierse een supergemotiveerde tegenstander tegenover zich zal krijgen.