Het filiaal van De Reisspecialist in de Antwerpsestraat.
Volledig scherm
Het filiaal van De Reisspecialist in de Antwerpsestraat. © Tom Timpens

Internet nekt De Reisspecialist

LIER/NIJLENDertig jaar lang was De Reisspecialist één van de grootste onafhankelijke reisbureaus in Vlaanderen, maar gisteren moest zaakvoerder Ronny Fierens de boeken neerleggen. 16 personeelsleden zijn hun job kwijt.

 1. Eerste basisplaats voor Osei-Berkoe bij Lierse K. en meteen een hoofdrol: “Aan tegengoal ging overtreding op mij vooraf”
  Voetbal 1B

  Eerste basis­plaats voor Os­ei-Ber­koe bij Lierse K. en meteen een hoofdrol: “Aan tegengoal ging overtre­ding op mij vooraf”

  Deels uit noodzaak, deels uit vrije wil schudde Liersecoach Tom Van Imschoot zijn basiself in de Kempense derby duchtig door mekaar. Eén van de nieuwe mannen was Terry Osei-Berkoe en die liep meteen in de kijker. Zo trof de winger het doelhout en speelde hij ongewild een hoofdrol bij de goal van Westerlo, de enige van de partij. “Vlak voordien werd er een overtreding op mij begaan.”
 1. Mama van leerlingen ‘t Kompas in Duffel stelt zich vraagtekens bij open ramen: “Verbod op muts en jas in de klas... en dan moeten de koude dagen nog komen”
  PREMIUM
  Duffel

  Mama van leerlingen ‘t Kompas in Duffel stelt zich vraagte­kens bij open ramen: “Verbod op muts en jas in de klas... en dan moeten de koude dagen nog komen”

  Mama Suzanne Bonguidi vindt het ongehoord dat haar zonen die schoolgaan bij Gemeentelijke Basisschool ‘t Kompas in Duffel de hele dag les volgen met de ramen open, zonder dat de leerlingen een jas of muts mogen dragen. De gemeente verwijst onder andere naar het verbod op hoofddeksels in de school. “Maar uitzonderlijke omstandigheden vragen toch uitzonderingen op de regels”, aldus Suzanne.
 1. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis

 2. Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door