Hilde Steylaerts werd als eerste geprikt in Vaccinatiecentrum Pallieterland in Lier.
Volledig scherm
Hilde Steylaerts werd als eerste geprikt in Vaccinatiecentrum Pallieterland in Lier. © Stad Lier

Hilde krijgt eerste prik in vaccinatiecentrum Pallieterland

LierVaccinatiecentrum Pallieterland in CC De Mol in Lier heeft zaterdag de deuren geopend voor de eerste honderd inwoners van Berlaar, Duffel, Nijlen, Lier en Ranst. Hilde Steylaerts uit Lier kreeg als allereerste een vaccin toegediend.

 1. Woonzorgcentrum uit Rijmenam door familie voor de rechter gesleept: “Moeder moest zeven dagen in quarantaine na elk bezoek aan knuffelcontact”
  PREMIUM
  Rijmenam

  Woonzorg­cen­trum uit Rijmenam door familie voor de rechter gesleept: “Moeder moest zeven dagen in quarantai­ne na elk bezoek aan knuffelcon­tact”

  Een bewoonster van het woonzorgcentrum Zonneweelde in Rijmenam (Bonheiden) heeft samen met haar dochter een zaak in kortgeding aangespannen tegen het centrum omdat ze na elk familiebezoek zeven dagen in quarantaine moest. Moeder en dochter vonden de maatregel buiten proportie. “Zeker omdat de bewoners al hun vaccin hadden gekregen.” De rechter veegde uiteindelijk de klacht van tafel.
 2. Guido Van Limbergen stopt als keeperstrainer en wordt eerste video-analist van Racing Mechelen: “Belangrijke stap in verdere professionalisering”
  voetbal derde nationale B

  Guido Van Limbergen stopt als keepers­trai­ner en wordt eerste vi­deo-ana­list van Racing Mechelen: “Belangrij­ke stap in verdere professio­na­li­se­ring”

  Guido Van Limbergen maakt een carrièreswitch bij Racing Mechelen. De Juttenaar stopt na zeven seizoenen als keeperstrainer van het eerste elftal en wordt video-analist in het Oscar Vankesbeeckstadion. Een primeur voor Racing dat met de creatie van de functie in de trainersstaf een nieuwe stap zet in de verdere professionalisering van de club.
 1. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen

 2. Indiaas ritueel laat dorpelingen dansen in het vuur
  Play

  Indiaas ritueel laat dorpelin­gen dansen in het vuur