Het Heilig Hartziekenhuis heeft geïnvesteerd in diagnosecentrum DLO. De samenwerking werd vanmiddag officieel voorgesteld.
Volledig scherm
Het Heilig Hartziekenhuis heeft geïnvesteerd in diagnosecentrum DLO. De samenwerking werd vanmiddag officieel voorgesteld. © David Legreve

Heilig-Hartziekenhuis gaat mee investeren in DLO

Het Lierse Heilig-Hartziekenhuis heeft geïnvesteerd in het lokale Diagnosecentrum DLO (Dokters Lier en Omstreken). Op deze manier ontstaat er een structurele samenwerking die uiteindelijk ook de patiënt ten goede moet komen.

  1. Herstelling van jaagpad langs de Nete duurt langer dan voorzien: “Tegen 10 februari weer open”
    Sint-Katelijne-Waver/Duffel

    Herstel­ling van jaagpad langs de Nete duurt langer dan voorzien: “Tegen 10 februari weer open”

    De Vlaamse Waterweg vernieuwt nog tot 10 februari het asfalt van het jaagpad langs de Nete tussen de Goorbosbeek, op de grens met Duffel, en Domein Roosendael. Door het koude weer duren de werken langer dan gepland. “Zowel het wegdek als de betonboorden worden volledig vernieuwd over een afstand van 720 meter. Door het vriesweer zullen de lopende werken uitgesteld worden naar eind januari. Als de weersomstandigheden meezitten, zal het jaagpad tegen 10 februari weer kunnen openen. Tot dan is het jaagpad niet toegankelijk. De omleiding loopt via domein Roosendael, Lange Zandstraat, Beukendreef, Zandstraat, Mechelsebaan en fietsostrade naast de spoorweg”, deelt het lokaal bestuur mee.