Joyce Van Roosbroeck en Wim Janssens. Hun twee dochtertjes zullen met alle liefde van de wereld worden opgevangen door hun grootouders. De ouders van Joyce trokken intussen al in bij hun kleindochters.
Volledig scherm
PREMIUM
Joyce Van Roosbroeck en Wim Janssens. Hun twee dochtertjes zullen met alle liefde van de wereld worden opgevangen door hun grootouders. De ouders van Joyce trokken intussen al in bij hun kleindochters. © AP audiovisuele producties bv

Grootouders al ingetrokken bij zusjes die ouders verloren bij ongeval in Koningshooikt: “Je wil hen zien opgroeien op de plek die ze kennen”

De twee zusjes van 6 en 9 die een week geleden hun beide ouders Joyce Van Roosbroeck (36) en Wim Janssens (37) verloren in het vreselijke ongeval in Koningshooikt, zullen in hun vertrouwde huis blijven wonen. Samen met hun oma en opa - de ouders van Joyce - die al verhuisd zijn. Grootouderliefde in het kwadraat. “Zoiets doé je gewoon”, zegt de vader van Wim.

  1. Klachten wegens examenvragen in ruil voor naaktfoto's in school in Lier: Antwerps parket opent onderzoek
    Play
    Lier

    Klachten wegens examenvra­gen in ruil voor naaktfo­to's in school in Lier: Antwerps parket opent onderzoek

    De directie van het Sint-Aloysiusinstituut in Lier voert een onderzoek naar seksueel grensoverschrijdend gedrag door een leerkracht. Dat is bevestigd aan onze radiocollega’s van Joe en Q. Verschillende leerlingen van de beroepsopleiding verpleegkunde (HBO5) dienden een klacht in nadat een leerkracht examenvragen zou hebben verstrekt in ruil voor naaktfoto’s. Het Antwerps parket opent een onderzoek.