Patrick Leysen en Kostas Fetfatzidis van het nieuwe Griekse restaurant Gonia in Lier.
Volledig scherm
Patrick Leysen en Kostas Fetfatzidis van het nieuwe Griekse restaurant Gonia in Lier. © Marc Aerts

Griekse kok en Lierse vennoot openen restaurant Gonia: “Economische crisis in Griekenland ontvlucht”

Lier is sinds afgelopen weekend een (Grieks) restaurant rijker. Gonia Greek Bistro heet de zaak die uitbaters Patrick Leysen en Kostas Fetfatzidis openden in de Schollebeekstraat. Kostas ontvluchtte het barre economische klimaat in zijn thuisland Griekenland om in België aan de kost te komen. “Gelukkig voel ik mezelf een wereldburger”, knipoogt Kostas.

4 reacties

 • CHRISTIAAN BAECK

  3 jaar geleden
  Verse en eerlijke keuken, zeer vriendelijk onthaal, mooi kader. Dit is echt een aanrader.
 • Kim Knabe

  3 jaar geleden
  Overheerlijke verse eerlijke keuken!! Zeker een aanrader!!
 • Nik Coesemans

  3 jaar geleden
  Top zaak ! Net fantastisch lekker gegeten! Geweldige ontvangst en zeer leuke uitbaters.Een aanrader voor elke liefhebber van de Griekse keuken en ver daarbuiten !
 • Ben Ruttiens

  3 jaar geleden
  Succes toppers!!!
 1. Berlaars gemeenteraadslid Wim Kelber is voorstander van vaccineren in eigen gemeente: “Liers vaccinatiecentrum is te duur”
  Berlaar

  Berlaars gemeente­raads­lid Wim Kelber is voorstan­der van vaccineren in eigen gemeente: “Liers vaccinatie­cen­trum is te duur”

  Gemeenteraadslid Wim Kelber wil dat Berlaar in eigen gemeente uitkijkt naar een locatie om vaccinaties uit te voeren. Inwoners van Berlaar moeten voor hun vaccinatie nu pendelen richting het voetbalstadion van Lierse Kempenzonen in Lier. “Niet alleen is de huurprijs van deze locatie zeer hoog, de lijst van nadelen die eraan verbonden zijn is bijna oneindig”, is de kritiek van Kelber.