Frank Coenen is tegen de sluiting van de spoorwegovergang aan de Ernest Claeslaan. Hij hielp 220 protestbrieven verzamelen.
Volledig scherm
Frank Coenen is tegen de sluiting van de spoorwegovergang aan de Ernest Claeslaan. Hij hielp 220 protestbrieven verzamelen. © David Legreve

Geplande sluiting overweg blijft wijken Zevenbergen en Donk beroeren, stad geeft extra duiding tijdens infovergadering

LierDe stad Lier organiseert woensdag een digitaal infomoment omtrent geplande wijzigingen aan de mobiliteitssituatie in de zone Ernest Claeslaan-Hockeyweg-Tuinweg. Verschillende bewoners van de Lierse wijken Zevenbergen en Donk blijven zich intussen zorgen maken over de eventuele sluiting van de spoorwegovergang in de Ernest Claeslaan.

 1. Yves De Winter (34): “Ook al heb ik er nooit gespeeld, het is leuk om te kunnen zeggen dat ik ook op de Olympische Spelen van Peking ben geweest”
  Voetbal bijna vergeten olympiërs

  Yves De Winter (34): “Ook al heb ik er nooit gespeeld, het is leuk om te kunnen zeggen dat ik ook op de Olympische Spelen van Peking ben geweest”

  Eind april dit jaar besloot Yves De Winter zijn zoektocht naar een nieuwe profclub te stoppen. De 34-jarige doelman zat sinds juli 2020 zonder club nadat zijn contract bij Antwerp niet werd verlengd. Enkele dagen voor de start van de Olympische Spelen blikken we met De Winter terug op zijn rijkgevulde carrière, waarin ook een deelname aan de Spelen in Peking (2008) zit.
 2. Mysterieuze sierkippendief sloeg al meermaals toe bij Liers gezin: “Onze zoon heeft schrik om de dief eens tegen het lijf te lopen”
  Lier/Duffel

  Mysterieu­ze sierkippen­dief sloeg al meermaals toe bij Liers gezin: “Onze zoon heeft schrik om de dief eens tegen het lijf te lopen”

  Een mysterieuze kippendief teistert al enkele weken het Lierse gezin Leflot. Zoon des huizes Tom, die autisme heeft, houdt twee varkens en wat pluimvee aan de Oude Liersebaan in Duffel. Daar werden sinds half mei tijdens vijf inbraken een stuk of twintig zeldzame sierkippen ontvreemd. “Tom heeft nu schrik om nog meer kippen te verliezen en om op een dag eens op de dief te botsen”, zegt mama Brigitte.