Liers gemeenteraadsvoorzitter Ann-Sofie Van den Broeck.
Volledig scherm
Liers gemeenteraadsvoorzitter Ann-Sofie Van den Broeck. © RV/stad Lier

Gemeenteraadszitting start met heuglijk nieuws: voorzitter Ann-Sofie Van den Broeck bevallen van zoontje

LierDe Lierse gemeenteraadszitting begon maandagavond met een leuk nieuwtje. Zo maakte burgemeester Rik Verwaest (N-VA) bekend dat gemeenteraadsvoorzitter Ann-Sofie Van den Broeck (eveneens N-VA) ’s ochtends was bevallen van een zoontje, August genaamd.

 1. Bakker vernieuwde net eeuwenoude traditie … om dan te stoppen: “Wij vertrekken, wellicht naar het zuiden”
  PREMIUM
  Walem

  Bakker vernieuwde net eeuwenoude traditie … om dan te stoppen: “Wij vertrekken, wellicht naar het zuiden”

  Patisserie Dom in Walem houdt binnen afzienbare tijd op te bestaan. Ghisleen Rhezzal (41) en Wouter Dom (42) beslisten om hun bakkerij van de hand te doen. Nochtans bereikten ze net waar ze al die jaren naartoe hadden gewerkt: een bloeiende zaak om maat van de weekendgenieter. “Wij springen graag”, motiveren ze. Met de sluiting van Dom komt een einde aan een bakkerstraditie die al sinds 1783 bestaat.
 2. Van juwelen en handtassen van eigen bodem tot een boottocht op de Dijle: 7 leuke cadeautips en activiteiten voor Moederdag in de regio Mechelen
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van juwelen en handtassen van eigen bodem tot een boottocht op de Dijle: 7 leuke cadeautips en activitei­ten voor Moederdag in de regio Mechelen

  Het is bijna 15 augustus en dat betekent in de provincie Antwerpen dat Moederdag bijna voor de deur staat. De ideale gelegenheid om jouw moeder nog eens te verrassen. Nog geen inspiratie? Dan helpen wij je graag een handje! Wij hebben alvast 7 cadeaus en activiteiten opgelijst waar je haar ongetwijfeld heel blij mee zal maken. Van juwelen en handtassen van eigen bodem in Lier tot een boottocht op de Dijle in Mechelen: met deze tips zet jij je mama extra in de bloemetjes.