Het organisatiecomité van Parkinson of a Bitch.
Volledig scherm
Het organisatiecomité van Parkinson of a Bitch. © Marc Aerts

Fiets- en wandelbenefiet Parkinson of a Bitch keert terug na jaartje afwezigheid

LierNa een jaartje afwezigheid omwille van de coronatoestand keert de Parkinson of a Bitch fiets- en wandelbenefiet terug op de Lierse activiteitenkalender. Op 11 september kunnen sportievelingen weer hun steentje bijdragen in de strijd tegen de ziekte van Parkinson.

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Toestel om aan conditie en spierkracht te werken aan Rooienberg
  Duffel

  Toestel om aan conditie en spier­kracht te werken aan Rooienberg

  Het gymplein aan het sportcentrum Rooienberg is voorzien van een calisthenics-toestel. Sportievelingen kunnen aan hun spierkracht en conditie werken op het multifunctionele toestel. “Sporten is gezond, buiten sporten nog gezonder. Met dit toestel krijgen heel wat Duffelaars, jong en oud, fit en fit in wording de mogelijkheid om individueel of met vrienden te sporten. Sportclubs zullen er eveneens gebruik van kunnen maken. Met drie lagere scholen en twee secundaire scholen vlakbij is het calisthenics-toestel ook geschikt voor lessen lichamelijke opvoeding”, aldus burgemeester Sofie Joosen (N-VA). Vanaf vandaag kan je het toestel gebruiken. Op zaterdag 3 september geeft het lokaal bestuur het startschot van de Duffelse Maand van de Sportclub. Die dag wordt het calisthenics-toestel ook officieel in gebruik genomen.