Fanfare De Eendracht ziet zich genoodzaakt om het traditionele nieuwjaarsconcert te schrappen.
Volledig scherm
Fanfare De Eendracht ziet zich genoodzaakt om het traditionele nieuwjaarsconcert te schrappen. © ANP

Fanfare De Eendracht schrapt nieuwjaarsconcert: “We kunnen niet concerteren zonder te repeteren”

KoningshooiktKoninklijke fanfare De Eendracht uit Koningshooikt laat weten dat men het traditionele nieuwjaarsconcert, dat was voorzien op zondag 9 januari, van de kalender heeft geschrapt. Corona is eens te meer de spelbreker. “Vreemd genoeg mogen concerten wel plaats vinden, maar is samen repeteren tot nader order verboden”, klinkt het.

  1. Open Vld Ranst kondigt nieuwe naam en agenda voor 2024 aan op nieuwjaarsreceptie: “Wat leeft er bij de Ranstenaar? Daar willen we achterkomen”
    PREMIUM
    Ranst

    Open Vld Ranst kondigt nieuwe naam en agenda voor 2024 aan op nieuwjaars­re­cep­tie: “Wat leeft er bij de Ranstenaar? Daar willen we achterko­men”

    Een nieuw jaar betekent nieuwe voornemens. En in het geval van Open Vld Ranst betekent dat blijkbaar ook een nieuwe naam. Dat kondigden de jonge bestuursleden in ieder geval aan tijdens hun nieuwjaarsreceptie. Die werd voor de verandering gehouden op de site van drankenproducent Ordal. Met hun nieuwe merknaam ‘Open Vld: Nu Anders’ wil de partij nog dichter naar de burgers toe groeien.